Service Coördinator

Ter uitbreiding van ons enthousiaste servicecoördinatie team zijn wij op zoek naar een Service Coördinator. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het juiste verloop van alle service aanvragen. Je bent flexibel, werkt klantgericht en bent een echte teamplayer. Je vindt het daarnaast leuk om binnen een internationale technische omgeving te werken.

 

OVER ONS

Hobré Instruments B.V. is een toonaangevende internationaal opererende onderneming in de markt voor proces-analyzer technologie. Onze belangrijkste afnemers bevinden zich in de olie- en gassector, energie opwekking sector, petrochemische industrieën en in de voedingsmiddelenindustrie. Hobré onderscheidt zich door het ontwikkelen, leveren en onderhouden van uiterst precieze proces-analyzers voor on-line toepassingen. Hobré heeft diepgaande expertise op het gebied van geavanceerde sample conditioning systemen, nauwkeurige meetinstrumenten en complexe samengestelde analyzer systemen. Hobré is een internationaal georiënteerd bedrijf met vestigingen in Nederland, de USA en Hongarije.

 

BESCHRIJVING WERKZAAMHEDEN

In deze fulltime functie ben je verantwoordelijk voor een goed verloop van alle service aanvragen en zijn je belangrijkste taken:

  • De complete administratieve behandeling van service aanvragen inclusief inplannen van service activiteiten
  • Communicatie, zowel telefonisch als schriftelijk, met klanten en toeleveranciers wereldwijd
  • Bewaking, verwerking en opvolging van offertes en orders
  • De complete organisatie van de (wereldwijde) inzet van de service engineer, inclusief reis- en andere formaliteiten, verkrijgen informatie/contactgegevens, vaststellen scope en duur
  • Administratieve en logistieke afhandeling van materiaal zendingen t.b.v. service bezoeken
  • De complete facturering, inclusief het verkrijgen van alle informatie daartoe

De hoogwaardige kennis en expertise van Hobré behoort tot de beste in de markt. Je vindt het leuk om in een technische onderneming te werken met een internationale dynamiek. Je bent een teamplayer en hebt de bereidheid je werktijden aan te passen aan de tijdzone van onze internationale klanten. In geval van nood ben je ook buiten de reguliere werktijd bereikbaar.
In deze internationale omgeving is een goede beheersing van de Engelse taal en uitstekende communicatieve vaardigheden vanzelfsprekend.

 

WAT VERWACHTEN WIJ VAN JOU?

De Service Coördinator is (minimaal) in het bezit van een MBO opleiding en beschikt daarbij over een HBO werk/denkniveau. Werkervaring is belangrijk maar ook kandidaten die slechts enkele jaren werkervaring hebben, worden verzocht te reageren. Om de functie goed uit te kunnen oefenen, denken we dat je op maximaal 50km van onze vestigingsplaats Purmerend woonachtig zou moeten zijn.

 

WAT BIEDEN WIJ?

Voor deze zelfstandige functie geldt dat een afwisselende werkkring geboden wordt met een plezierige werksfeer. Beloningspakket en secundaire arbeidsvoorwaarden op basis van cao Metalektro 2015-2018 met inachtname van ervaringsjaren.

 

CONTACT

Helena Torrado
Email: TorradoH@hobre.com
Telefoon: +31 (0)299 3420 871

Meet your team

Femke van der Schaaf – Metselaar

Management Assistant Services & Spares

I’ve seen Hobré transform from a family company into an international market leader. I like the challenge that comes with helping a technical business…

Read more


Notice: Undefined index: slide_orderby in /WWW/A/.5c1/a/awuhobre/htdocs/wp-content/plugins/wp-client-logo-carousel/wp-client-logo-carousel.php on line 205